Hovedmenu
Anholt Turist
Spisesteder
Overnatning
Transport
Service & Erhverv
Turistinformation
Dagligdagen
Offentlig service
Foreninger
Køb og Salg på Anholt
Noget andet
Om anholt.dk
 
Lokalmenu
Startside
Niveau op
 
 

 

Den integrerede skole Anholt

 
 
 

Ørkenvej 1

8592 Anholt

Tlf. 8759 2860

http://www.anholtskole.dk

 

 

Børnehaven:

Tlf. 8759 2863

Den integrerede skole Anholt er beliggende i et af Danmarks smukkeste områder. Der er hav, strand, skov, eng og ørken lige uden for døren.
Her bor ca. 150 mennesker på øen, hvoraf ca. 30 børn er fra 0-15 år. Det meste af året er her fredeligt og roligt og der er tid til hinanden og til fordybelse. Dette gælder også for "Børnehaven", som vi kalder den integrerede skole Anholt. Normalt har børnehaven åben fra 9 -16, men vi har de sidste par år kørt med en fleksibel åbne/lukketid, hvis forældre har brug for det på grund af arbejde. Vi er øens eneste pasningstilbud, hvilket stiller krav om alsidighed og plads til alle. Vi er normeret til ca. 17 børn i alderen 0-10 år. Aldersspredning giver børnene en naturlig oplevelse af forskel i kunnen og dermed hensyntagen og hjælpsomhed i forhold til hinanden - man kommer tit til at tænke på børnene som en stor søskendeflok.
Sommermånederne er de travleste her på Anholt, da hovederhvervet er turisme, men der er ikke mere travlt, end at børnene ser deres forældre, når børnehaven færdes på øen, og der er som regel tid til at vinke og evt. et kys eller kram. Forældrenes og børnenes liv er kendt og hænger sammen i hverdagen, selvom man har travlt her sit sted. Livet er trygt, da alle kender hinanden.
Vi er som forældre, personale og børn meget synlige, uden at det betyder, at vi sidder lårene af hinanden, når vi har fri, men vi følger med i hinandens liv og ved meget om hinanden på godt og ondt, som i alle små samfund. Det betyder også, at vi hver især har meget at skulle have sagt og rig mulighed for at blive hørt i f.eks. bestyrelsesarbejdet. Beslutningsgangen er ikke så lang, da vi er få, der skal være enige.
Er naturen, nærværet, stilhed og tid - tid til dine børn - sagen, så er Anholt stedet.

Fakta
Den integrerede Skole, Ørkenvej 1, 8592 Anholt
Telefon : 8631 2860

Souschef : Kirsten Østergaard Rasmussen

Normering: Ca. 15 børn i alle aldre

Åbningstid : kl. 09.00 - kl. 16.00

Opslag - læs mere her: http://www.anholtskole.dk/opslag.php

 

Anholt Turist - Østervej 12 - DK 8592 Anholt - +45 8631 9133 - turist@anholt.dk