Hovedmenu
Anholt Turist
Spisesteder
Overnatning
Transport
Service & Erhverv
Turistinformation
Dagligdagen
Offentlig service
Foreninger
Køb og Salg på Anholt
Noget andet
Om anholt.dk
 
Lokalmenu
Startside
Niveau op
 
 

 

Om brug af www.anholt.dk

Disse sider er lavet for at oplyse om Anholt, til at give inspiration og oplevelser, hvad enten man er Anholt’man, ønsker at besøge denne dejlige plet eller blot er interesseret i at vide noget om den lille ø, hvor man er længst væk fra alting i Danmark.

På siderne finder man såvel faktuelle oplysninger til brug for alle som skal besøge Anholt eller bor der. Desuden finder man en masse stof, billeder og grafik som viser den stemning som drager mange mennesker for Anholt

Copyright-regler 

Billederne på denne web site er betinget af copyright og må ikke downloades, kopieres, genbruges, korrigeres eller bruges på nogen måde uden www.anholt.dk's samtykke. 

Alt materiale på www.anholt.dk's sider er beskytte af ophavsretslovens betingelser og hensigter og er betinget af copyright og må ikke downloades, kopieres, genbruges eller bruges på nogen måde uden  www.anholt.dk's samtykke.

Det er ikke tilladt at bruge noget materiale i kommercielt øjemed uden en skriftlig aftale med webmaster@anholt.dk.

Dog er det tilladt at bruge fotografier fra siderne til anden ikke kommerciel oplysning om Anholt, blot man sammen med billedet oplyser op copyright og oprindelse.

Der skal stå Copyright ole.jorgensen@anholt.dk med henvisning til www.anholt.dk om muligt som et link eller venligst udlånt af www.anholt.dk.

Hvis anden kilde er angivet ved billedet skal denne kilde formidles på samme måde.

Hvis der ved billeder udtrykkelig er angivet ordet Copyright, må det ikke benyttes.

Journalister og folk fra pressen skal under alle omstændigheder have tilladelse.

Ved brug på sider med kommercielt indhold skal der altid indhentes tilladelse.

Det kan forekomme at der skal betales honorar for benyttelse af det materiale som der gives særskilt tilladelse til at benytte.

Det er muligt at få tilsendt billeder i højere opløsning, hvis formålet falder sammen med www.anholt.dk's interesser.

Logoer og grafik må kun benyttes efter nærmere aftale om placering, fremtræden og sammenhæng.

Materiale fra Galleri Anholt må ikke bruges uden aftale med kunstnerne. Originalerne er oftest til salg ved henvendelse til kunstneren eller webmaster, dog er visse af billederne i privat eje.

For rettigheder til at bruge www.anholt.dk's billeder og for reproduktions gebyr, kontakt venligst webmaster@anholt.dk  for yderligere oplysninger.

Brug af www.anholt.dk's billeder uden samtykke med www.anholt.dk  er et brud på copyright under nationale og internationale love.

 

Rettighederne til www.anholt.dk's produkter og de data, der er at finde på Internetsiderne, tilfalder til hver en tid www.ankolt.dk og må ikke eftergøres uden skriftlig tilladelse fra www.ankolt.dk 

Informationerne på www.anholt.dk's Internetsider kan frit benyttes til privat brug eller privat information og det er altid tilladt at linke til informationerne.

Ønskes informationerne videreformidlet i form af et link, kan dette gøres frit/gratis via  www.anholt.dk

 

I forbindelse med linkning, skal www.anholt.dk's logo benyttes som henvisning. Linket skal ligeledes sættes til "hele siden" eller "nyt vindue" og ikke til bl.a. separate filer eller separate filer i "nyt vindue" - hvorfra besøgende ikke har mulighed for at surfe videre på www.anholt.dk's egen side.

Således accepteres links til enkeltframes eller grafikelementer ikke.

En integrering, kopiering eller anden form for redigeret eller direkte brug af de informationer og produkter, der er angivet på www.anholt.dk's Internetsider er ikke tilladt.

I de tilfælde, hvor der er tale om et produkt eller en information, der kan købes, vil det være tilladt at foretage en integrering, kopiering mv. forudsat, at der er indgået en skriftlig salgsaftale.

www.ankolt.dk er ikke ansvarlig for indholdet på de websides, der linkes til på www.anholt.dk's websides.

Er du i tvivl så kontakt webmaster@anholt.dk

www.anholt.dk, Sønderstrandsvej 63, 8592, Anholt. webmaster@anholt.dk

Anholt Turist - Bygaden 11 - DK 8592 Anholt - +45 8631 9133 - turist@anholt.dk